HAYATI TERSTEN YAŞAMAK...


Ezberler kalmış elimizde neresinden nasıl tutacağımızı bilmediğimiz...

Kurulmuş robot gibi  cebimizdekileri çıkarıp çıkarıp kullanmışız..Yine lazım olacak diye tekrar cebimize atılanlar. Mücadele etmemiz gereken yerlerde hep durağanlaşıp, durağan olunması gereken yerdede hep kosturmuşuz. Kısacası hayatı tersten yaşamışız, öğretileri virgülle ayırmak gerekirken nokta koyup o kalıba sığdırmışız kendimizi.Taaaki sıkışıp nefes alamamaya kadar.Kalıpları yıkıpta kendimize geldiğimizdeyse de zamanın nasıl cabuk geçtiğini hiçbirsey yapamadığımızdan bundan  sonrasında da gücümüzün olmadığından  yakınıp dururuz. 
Bazen o gücü toparlayıpta değiştirmeye çalışsakta  3 yanlıstan sonraki giden bir doğrumuz hep büyük  bir kayıp olarak kaldı, bir sonraki denemelerde hep beklediğimiz icin zamanı çok çabuk tükettik.Neresinden tutarsak kardır bundan sonrası!!  bir köşede bıraktığımız cesarete tekrar sarılalım,  bedenimiz özgüvenle tekrar  tanışşın... 

Bırakalım yanlışları  koştursunlar, daha SON yazısını görmedik, bayrağı teslim edeceklerimiz var, sadece onlara bu maratonda  ayaklarını ne kadar sağlam basarlarsa ne kadar dik ve cesaretli olurlarsa o kadar güçlü ve kalender olacaklarını öğretelim. 

Profil

Fotoğrafım
Paylaşımlarımızda görüşmek buluşmak dileğiyle... Sevgiler,

Popüler Yayınlar

Sayfamı beğendiniz mi ?

Günlük Burçlar

Günlük Burç Falınız

Gülcan'ın Penceresinden

sinema

Gazeteler

Takipcilerim

Etiketler